Levende musik - Barney & Co.

Når musikken betyder alt!

Når du er til andet og mere end Bjørn og ikke en pind Okay.

Når du vil høre musik og ikke se franske klovne.

Når du er til hurtige hits og ikke standup-comedy.

Når du ikke gider høre mere Orgel-Allan.

 

Klik her for at se billeder fra Barney & Co.'s lange karriere.

 

Et koncept der gennem mere end 25 år og adskillige konstellationer kompromisløst har leveret vellydende musikalitet til kræsne ører og danseglade ben.

Et koncept der i dag fremstår rendyrket som èn mand, hans guitar og saxofon.

Et koncept der altid vil være brug for når musikken betyder alt.

Underholdningsmusik - Levende musik

DJ. PC fra Palmehaven, Aarhus skrev:

Et stort og alsidigt repertoire, lige fra "Tænk på mig" til hits fra "Slade" og "Sweet", samt nyere pop og reggae. Der er ikke et tørt øje i huset når Barney synger(?) "Raining in my heart"...

 

Livemusik - Når musikken betyder alt

Pressen skrev:

Barney & Co. har i over femogtyve år sat gang i dansegulvene over det ganske danske land.........og lidt til. Jobs i Norge, på Grønland samt diverse færger har givet Barney & Co. stor international erfaring som utallige palmehaver, discoteker, firmafester og private fester har nydt godt af. Et omfattende og bredt varieret repertoire, spillet med ualmindelig flot vellyd, garanterer et sæt dansetrætte ben næste dag. Med mindre man kun er til Bjørn & Okay og Kandis. Nationale og internationale hits gennem tiderne er det der kendetegner Barney & Co. Naturligvis krydret efter publikums smag.

Levende musik - når musikken betyder alt!

Barney & Co. skrev:

Målsætningen for Barney & Co. har altid været at spille musik der var værd at høre og at lyde troværdig i hvert eneste nummer. Det væsentligste kriterium i udvælgelse af numre er at de falder i egen smag. "Man skal helst selv være vild med en sang for at kunne lægge sjæl nok i den til at spille den ordentligt." Resultatet er et noget anderledes repertoire set i forhold til de fleste andre danseorkestre. Mange numre ville på forhånd være blevet udelukket af andre fordi man normalt ikke ville kunne forventes at præstere en overbevisende udgave. Selve fremførelsen er også i alt væsentligt anderledes. Ingen lange pauser mellem numrene, men fuld fart på når først dansegulvet er indtaget. Ingen dumme bemærkninger men fuld koncentration om hvad der fænger. Barney & Co. er ikke folkelig i bred forstand, men dybt seriøs med et stort smil på læben. Holder en professionel distance men har hele tiden fingeren på pulsen.

 

Klik på en titel for at høre en lille bid (ca. 7 sekunder) af sangen:

"It's A Heartache"

"Dance The Night Away"

"Take Good Care Of My Baby"

"Wig Wam Bam"

 

Hvis du har fået lyst til at høre mere er du meget velkommen til at e-maile på

barneyc@mail.dk

Du kan få en demo-cd tilsendt eller en mail med et link til en demo så du kan høre mere med det samme.

Klik herunder for at komme til Barney & Co.'s nye site

Levende musik - solomusiker