Billeder gennem tiderne.


 

Open air koncert

Levende musik kan også bruges til at skabe lidt opmærksomhed ved arrangementer som open-by-night.
Her på en mega-trailer som scene på Bredgade, i dagens anledning omdannet til gågade, i Skjern, sommeren 2017.

Unplugged

En musikalsk oplevelse af de allermest impulsive og sjældne: en pludselig indskydelse og en hurtig jam-session opstår ud af det blå.

Når en blændende dygtig guitarist sidder som tilfældig gæst ved baren og en akustisk guitar hænger til fri afbenyttelse, hvad er så mere nærliggende end at give et nummer og hvem kan modstå fristelsen til at spille med på saxofonen?

Professionel Musiker
Professionel Musiker

Pressefotos juni 2010.

Så er der igen nye pressefotos. Konceptet er stadig et one-man-show og spillestederne fortrinsvis på Fyn, især i Odense.

Pressefotos 2007

Et par billeder fra en fotoserie taget 4. oktober ved Tirsbæk slot nær Vejle. Dejlig lys, grøn og stemningsfuld baggrund, der nok kan underbygge forventningen om en glad, musikalsk oplevelse.

Levende musik - Barney & Co.
Danni Elmo og Barney

Barney & Co. feat. Danni Elmo.

Et brag af musikalsk oplevelse! Når disse to gode venner går sammen om at underholde er der ikke et roligt øjeblik! De gi'r alt hvad de har, se bare resultatet her efter en opslidende aften og nat: to trætte entertainere. Danni Elmo er uden tvivl en af de mest talentfulde sangere i DK, han opnåede bl.a. en 2.plads ved det nationale melodi grand prix 2006. Konstellationen kan naturligvis bestilles men opstår også tilfældigt når lejligheden byder sig

Barney & Co. som trio anno 2006, Sahra, Barney og Ewa.

Ved særlige lejligheder optræder Barney & Co. som trio med Sahra fra Bogense i den vokale forgrund og Ewa fra Warszawa som danserinde. Konstellationen er desværre ikke mulig ret tit på grund af de geografiske forhold.

Julefrokost!

Barney & Co. var i en årrække fast inventar på Hotel Bogense Kyst til julefrokost. I den anledning blev der opført både et lille Grease-show i natklubben samt diverse andre små overraskelser...

Lapdance...

Man KAN altså ikke være HELT sikker på hvornår en rockende og "Johnny B. Good"-syngende Barney lander i skødet på én.

Bar underholdning...

Tony's, Odense, lørdag aften d. 11-09-2004 sad Helle og Helle, henholdsvis det første og det seneste medlem af Barney & Co.'s uofficielle fan-klub, ved baren og hyggesnakkede. En oplagt chance for Barney til at lave lidt specialunderholdning ved baren. Det gik ikke upåagtet hen... Ej heller stille!

Radikal ændring i 2002

Efter næsten 20 år som orkester er Barney & Co. blevet til et one-man show. Konceptet er stadig fuldstændig det samme: ingen svinkeærinder eller tåbelige sidebemærkninger; bare fuld fart på musikken der lyder så godt som nogensinde og tilmed mere varieret end tidligere. Efter først at have spillet trommer i mere end ti år blev guitaren det foretrukne instrument og som det seneste påhit er det nu blevet til et helt lille show at optræde på slap line med saxofon et par gange hver aften. Gerne ude blandt publikum.

Ommøblering.

Efter 11 år med samme besætning kom nye kræfter til. Boye, der opnåede kultagtig status som barnestjerne, gled ind som keyboardspiller og gjorde med stor indlevelsesevne en rigtig god figur i det års tid han var en del af Barney & Co. Derpå var Poul tilbage igen for en kort bemærkning.

På jobbet.

Marts 1999 på Palmehaven, Århus. Poul på keyboards, Barney på guitar.

Fankort.

Billedet er taget på Herning kraftvarmeværk '97.Temaet må absolut være: "Musikkens Arbejdsmænd". Et tydeligt bevis på manglende selvhøjtidelighed!(?)

Langvarigt samarbejde.

Barney & Co. gennem adskillige år. Barney på henholdsvis trommer og guitar, Poul på keyboards. Billedet er fra '92.

Barney & Co. anno 1986.

Barney og Roger, tiden er sommeren 1986, og de jobs der hørte dertil var Jakobshavn og Sukkertoppen.

Som trio.

Et billede fra tiden som trio, april '86. John Fog på guitar, Roger på keyboards og Barney på trommer.Billedet er taget på "Nattergalen", hotel H. C. Andersen, Odense.

Internationalt danseorkester.

Barney fra Danmark, norske Veslemöy og nederst Roger fra England. Jobs i Grønland, Varde, Helsingør og Lofthus ved Hardangerfjorden. Foto taget i '85 i Sukkertoppen.

 


Klik her for at komme til forsiden

Klik herunder for at komme til det nye site for Barney & Co.

Levende musik - solomusiker