Tilføj alle link Linkkatalog

Tilføj alle slags link til dette Linkkatalog, også dybe links til undersider på dit website. Reglerne for at tilføje link skal blot overholdes.
Læs dem gerne igennem en extra gang nederst på siden her : Tilføj Alle Link Linkkatalog

Hvis du ikke mener at reglerne er rimelige i dit tilfælde og dit link derfor skal tilføjes, så skriv grunden nederst i beskrivelsen af dit link inden du trykker på "tilføj link".

Linkkategori: Uddannelse - 6 link ialt i kategorien.

Undervisning, uddannelse og viden
Herunder finder du link i kategorien UNDERVISNING og UDDANNELSE i dette Linkkatalog.

Dysleksi - i - fokus - Kursuscenter for dyslektikere
Et kursuscenter bygget på Davis®-metoden. Vi specialiserer i at hjælpe personer med læse- og indlæringsvanskeligheder. Er du barn eller voksen, og er du dyslektiker? Her kan du få hjælp og rådgivning til at lære at læse og fokusere.
Oplysning, Viden og Vejledning om alkohol
Vejledning om alkohol, genstandsgrænser, misbrug, promiller og afhængighed. Råd og vejledning når én du holder af har et alkoholproblem.
online Kursusguide
Danmarks største kursusguide, hvor du kan finde et stort antal registrerede kursusudbydere og deres udbudte kurser.
Dansk Online Ordbog, helt unik hjælp til det Danske Sprog
Online ordbøger. Den Danske Ordbog opdateres jævnligt og beskriver moderne dansk. Den største, nemlig Ordbog over det danske Sprog beskriver og hjælper med til forståelse af det danske sprogbrug 1700-1950. Den tredje, KorpusDK, består af en samling bearbejdede tekster der er særdeles velegnede til selvstudier.
consulting group
Consulting Group har flere års erfaring med mange typer konsulentopgaver og undervisning. Herunder kan blandt andet nævnes coaching og supervision.
Hos Consulting Group kan du få tilbudt massevis af kurser samt temadage til ethvert formål. Det er som udgangspunkt vigtigt for os, og derfor vores værdigrundlag, at give kunden nye muligheder, ny handlekraft samt forandringsenergi.

Side 1 

Søg efter i kategorien:

Kategorier i Linkkatalog
Business (35) - Computer (9) - Diverse (12) - Dyr (6) - Ferie (8) - Fritid (16) - Haandvaerk (17) - Transport (10) - Uddannelse (6) - Underholdning (5) -
Samlede antal link i Linkkatalog : 124

Tilføj dit link til dette Linkkatalog herunder:

Link adresse (URL)
Titel på link
Kategori i Linkkatalog
Beskrivelse af dit Link